Beurer HealthManager

HealthManager är kärnan i Beurer Connect. Håll dig uppdaterad med alla dina mätningar, allt från ditt blodtryck till din vikt, till dina blodsockermätningar.

Länk till systemkrav (välj mjukvara/produkt/app/operativsystem)

  • Gratis HealthManager finns tillgänglig för dig att ladda ner gratis som ett program eller app. Du kan använda HealthManager med alla produkter som är markerade med HealthManager-logotypen.
  • Lätt att använda, lätt att installera och mycket användarvänlig
  • Snabb och bekväm Programmet är utformat speciellt för att passa dina behov - med en tidsbesparande och bekväm visning
  • Använd hemma eller på resande fot på din dator,  via appen - kan du få tillgång till dina personliga utvärderingar och data när som helst och var som helst

Hälsoövervakningssystem

Via Bluetooth Technology, App och USB Interface

HealthManager programvara

Hälsokontroll med hjälp av en app, Internet och PC-programvara

HealthManager-programvaran stöder dig med din personliga träningsplanering och övervakning samt med din hälsostyrning. Typen av produkt bestämmer överföringsmetoden för de uppmätta värdena: NFC (Near Field Communication) eller Bluetooth® technology direkt till din smartphone eller den konventionella metoden för överföring till din dator via USB. När överföringen är klar visas de uppmätta värdena tydligt i graf och tabellformat. Den här innovativa produktlinjen innehåller inte bara blodtrycksmätare, men också personliga och diagnostiska vågar som gör det möjligt att hålla ögonen på dina mätningar och kroppsdata hela tiden - när du är hemma eller borta. Dina data sparas säkert. Om du vill kan du komma åt den när som helst, antingen lokalt eller online på connect.beurer.com.

Alla produkter som är märkta med HealthManager-logotypen kan hanteras i HealthManager. Du hittar även en översikt över alla kompatibla produkter under HealthManager produkter

Tillagd i varukorgen